Kuinka moni meistä tietää, kuinka paljon yrityksessä tulostetaan?

Keitä se loppujen lopuksi kiinnostaa?

Aika monia meistä, varsinkin jos värit sattuisivat loppumaan kesken tulostamisen tai vähintäänkin paperi on lopussa. Puhumattakaan värikaseteista, kenen vastuulla niiden tilaaminen nyt olikaan mihinkin laitteeseen? Ja kuinka paljon aikaa taas menikään värikasettien tilaamiseen ja osastokohtaiseen tulostuskulujen manuaaliseen laskemiseen?

Tulostuksenhallinnan edut:

1. Automaattiset tarviketoimitukset toimipisteittäin

Värit eivät koskaan pääse loppumaan, sillä tulostuksenhallintajärjestelmä tilaa värikasetteja automaattisesti – suoraan oikeaan osoitteeseen, myös osastoittain. Esimerkiksi hallinnossa työskentelevän Seijan tulostimen värit alkavat olla lopuillaan. Tästä lähtee automaattinen ilmoitus värien täydennykseksi ja muutaman päivän kuluttua värit saapuvat hallinnon 2. kerrokseen Seijan työpisteelle.

2. Pääomaa ei sidota kiinni varastoitaviin väreihin

Tulostuksenhallintapalveluun kytketyt laitteet ilmoittavat yksilöllisesti väritilanteestaan ja tilaavat värejä vain tarpeen mukaan. Värejä ei tarvitse varastoida eikä kenenkään työaikaa kulu värien tilauksiin.

3. Konkreettiset kustannussäästöt – rahassa ja ajassa

On kaikille eduksi, kun työaika kuluu oikeisiin asioihin. Ja kahvitauot sitten oikeaan palautumiseen – eikä esimerkiksi värikasettien tilaamiseen. Asiakkailtamme kuultua on, että euromääriä ja henkilöstön aikaa säästyy, kun ei tarvitse huolehtia itse värien tilaamisesta. Myöskään turhaa joutoaikaa ei synny, jolloin tulostimen käyttäjä olisi ilman värejä ja tulostustyöt keskeytyisivät.

4. Hallinnan ja ennakoimisen tunteen lisääntyminen

Klikkisopimuksessa asiakas tietää aina tulostuksensa kokonaiskustannukset. IT-osasto ja johto/hallinto ovat tyytyväisiä: tulostus on mahdollista yksilöidä toimipisteittäin, esim. liikkeissä x, y ja z tai osastoittain, esim. hallinto, myynti, markkinointi.

5. Vain tulostetuista sivuista maksetaan – ei piilokuluja

Käytännön tasolla MPS-klikkisopimus on pelkkää helppoutta ja mielenrauhaa asiakkaalle: hän maksaa vain tulostamistaan sivuista ja on aina kärryillä tulostuskustannuksistaan. Ei enää arvailuja, mututuntumaa tai piilokuluja – kiitos sopimuskauden ajaksi määritettyjen kiinteiden hintojen.

Data Groupista saat niin tulostuksenhallintapalvelut, laitteet kuin tulostuspaperitkin.

Palveluja on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan (esim. Barcode Utility paljon skannaaville, Custom UI -kosketusnäytön muokkaus käytön mukaan, Secure Print + -ohjelmisto turvatulostukseen).

Kysy lisää, lasketaan nykyiset tulostuskustannuksesi ja etsitään sopiva ratkaisu!

Heidi Rankala, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Brother Finland & Tuomo Lahti, Keski-Pohjanmaan Konttoripiste 21.01.2020