"Perusreput ovat minulle liian pieniä, nyt yksi laukku riittää."

Asiakkaamme pääsivät testaamaan uusia Targus-reppuja, joihin mahtuvat samaan aikaan sekä liikunta- että työvälineet. Mitä mieltä käyttäjät olivat repuista?

Olen maajoukkuetason suunnistaja.

Salitreenejä ja juoksumatolla juoksua kertyy viisi kertaa viikossa. Yhteensä urheilutunteja on 10–15 tuntia viikkotasolla. Uuteen reppuun mahtuu nyt myös sisätreenikamat, kengät, läppäri ja virtajohdot. Tosi hyvä juttu, että nyt näillä kaikilla on oma lokeronsa. Reppu aukeaa kuin kirja, mikä helpottaa, kun oikeat tavarat löytyvät näppärästi. Perusreput ovat minulle liian pieniä, nyt yksi laukku riittää. 

Hannu Airila, Data Group Kuopio
Testattu: Targus Work+Play Fitness Backpack

Laukku aukeaa kokonaan ja kaapelit löytyvät helposti

Käytän reppua pääosin työasioissa, muutaman kerran sen kanssa on menty työpäivän jälkeen kuntosalillekin. Eniten arvostan sitä, että laukku aukeaa kokonaan ja siinä on monta taskua, sillä minulla on monta kaapelia mukana ja perusrepusta näitä olisi vaikeaa löytää kaivamalla. Plussaa on se, että reppu tuntuu selässä kivalta, ulkonäkö on hyvä ja materiaali laadukasta. Pidän erityisesti repun harmaasta väristä. Minulla toimii myös repun koko, se on tavallista suurempi ja reppu on myös korkeampi. Minulla reppu jää ehdottomasti käyttöön. Voin suositella, työkaverit ovat olleet tästä vähän kateellisia.

Johan Nygård
Karjaan Puhelin
Testattu: Targus Work+Play Fitness Backpack

Lisäbonuksena etutaskuihin mahtuu pari sulkapallomailaa

It-alan töissä reppuun mahtuvat erilaiset kaapelit ja sulkapalloilijalle lisäbonuksena etutaskuihin saa pari mailaa. Lisäksi sisäpelivaatteet ja kengät mahtuvat reppuun. Ensi viikolla reppu lähtee käsitavara-matkalaukuksi reissuun Bangkokiin. Aikaisempi reppu oli vähän liian pieni tällaiseen, tässä on reippaammin kokoa. Uskon, että tulevana kesänä tämä toimii myös moottoripyöräreissuilla, sillä reppu on helppo heittää selkään, pehmustettu selkä ja hihnat ovat mukavan tuntuisia. Jos jotain voisi lisätä, ehkä selkää vasten oleva tasku olisi kansainvälisillä lentokentillä turvallisuutta lisäävä tekijä.

Jussi Rilasti
Kotka-Kymin seurakunta
Targus Work+Play Racquets

Tämä riittää päivän työreissuille ja vaihtovaatteille

Tämä reppu on riittänyt minulle päivän työreissuille, jolloin tarvitaan vaihtovaatteita mukaan. Tästä riittää likaisille ja vaihtovaatteille omat lokerot ja mukaan mahtuvat myös vaihtokengät. Toilettilaukku on minusta hyvä. Repussa on myös vahva koukku, joten sen saa helposti ripustettua reissussa. Kahvat eri suuntiin helpottavat kantamista. Aikaisemmin minulla on ollut olkalaukku, nyt mietin, miksi en vaihtanut aikaisemmin reppuun. En löydä mitään moitittavaa.

Krister Lönnberg
Graniittirakennus Kallio Oy
Testattu: Targus Work+Play Fitness Backpack

Työmatkapyöräilijänä tarvitsen paljon tilaa tavaroille

Pyöräilen vuoden ympäri työmatkat, joten tarvitsen tilaa tavaroille. Hihnat ovat leveät ja pehmeät ja vaikka reppuun kertyy paljon painoa, reppu ei ole painanut hartioita. Pienellä sateella tavarat ovat säilyneet kuivina. Minulla on usein työreissuja ja mukaan tarvitaan juomapulloja, eväitä, toiset kengät ja vaatteita, joten selkeästi tilavammalle laukulle on tarvetta. Lokerikot toimivat, sillä minulla on mukana meikkejä, laastareita ja muuta tavaraa. Aluksi lyhytselkäisenä repun ripustuskoukku painoi niskaa. Suomalaisena talvipyöräilijänä ei haittaisi, vaikka repussa olisi enemmän heijastimia.

Katriina Ojala
UKK-Instituutti
Testattu: Targus Work+Play Fitness Backpack

 

Tutustu Targus-reppuihin verkkokaupassamme!

Data Group 08.03.2018