Etätyöstä saadaan enemmän plussaa, kun huolehditaan myös työpisteen ergonomiasta.

Kun teet oikeita valintoja, voit tehdä mielekästä ja tuottavaa työtä, saat työrauhan ja inspiroidut, kun voit rauhallisessa etätyötilassa työskennellä ilman keskeytyksiä.

Tärkeintä on löytää myös etätoimistossa luonnollinen ja rento työasento.

Ergonomisessa OPTAPAD Original -keskihiiressä on lasinen kosketuslevy, kuten älypuhelimissa. Vältyt lihasjännitykseltä ja rannetuet helpottavat oikean asennon löytämistä.

 

Pystyhiiri taas auttaa pitämään kättä oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää.

Comfi 2 –pystyhiiri mahdollistaa tarkan hiirityöskentelyn ja ennaltaehkäisee hiirikäsivaivoja. Jos käytät säädettävää pöytää, voit samalla aktivoida selän ja vatsan alueen syviä lihaksia käyttämällä Gymba-aktivointilautaa. Staattinen päätetyö vaihtuu hauskasti jatkuvaan liikkeeseen, ja lauta auttaa sinua seisomaan oikein. Samalla kun teet töitä, aktivoit koko kehoa, parannat ryhtiä, tasapainoa ja ennaltaehkäiset tuki- ja liikuntaelinvammoja.

 

Jos sinulla ei ole säädettävää pöytää, voit vähentää istumisesta aiheutuvia haittoja suomalaisella GetUp-Deskillä.

Se on kehitetty kannettavan tietokoneen käyttäjälle ja se soveltuu työpisteen lisäksi käyttöön vaikka mökillä tai matkalla. Pöytä on helppo koota ja käyttää, voit säätää sitä kahdeksaan eri korkeuteen.

Myös etätyössä seurataan kuormittumista, työympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta. Jos etätyössä ympäristösi vaihtuu, muista tarkastella työvälineiden toimivuutta myös muuttuvissa ympäristöissä.

Toimitamme ergonomiaratkaisut yhteistyössä ErgoFinlandin kanssa.

Data Group 31.08.2018