Data Group JH Computer tuo IT-palvelukonseptin Huittisiin

Yritysten ja kuluttajien IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut Data Group JH Computer avaa uuden toimipisteen syksyn aikana Huittisiin. Toimitilat tulevat Pick N Pay -päivittäistavarakaupalle valmistuvaan liikerakennukseen Sahkon alueelle. Avajaisia vietetään marraskuussa. Uuteen toimitilaan tulee mm. yritysmyynti, IT-tukipalvelut, tietokonehuolto ja IT-laitemyymälä.

- Olemme toimineet Huittisten alueella jo yli 15 vuotta Putajan ja Nokian toimitiloistamme käsin. Kasvanut asiakasmäärä ja yritysten lisääntyvä ylläpitotarve Huittisissa, Säkylässä, Eurassa ja lähialueella loi perustellun tarpeen uuden toimipisteen avaamiselle, keskeiselle paikalle, isojen teiden risteykseen. Uusi toimipiste ja hyvät liikenneyhteydet takaavat asiakkaillemme entistäkin nopeammat vasteajat, mikä on IT-puolella ensiarvoisen tärkeää, kertoo DG JH Computerin toimitusjohtaja Jouni Hujo.

Data Group JH Computer on vuodesta 2002 tuottanut asiakkailleen tietotekniikkapalveluita.

Tuote- ja palveluvalikoima käsittää perus IT-palveluiden lisäksi mm. Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt palvelupaketit ja nykyaikaisiin IT-ratkaisuihin pohjautuvat video-, murto- ja kulunvalvontajärjestelmät.

- Tarjoamme yrityksille myös ohjelmistotuotantoa. Virta-ohjelmiston avulla ratkaisemme mm. asiakkaan tuotantoon, logistiikkaan tai projektinhallintaan liittyviä ongelmia. Tiedon keskittäminen on avain tehokkaaseen yritystoimintaan, ja nyt tämäkin palvelu on paremmin satakuntalaisten saatavilla, kertoo Yritysmyyjä Pasi Vehmaa.

- Huittisten toimipisteen avaamisella on yrityksellemme työllistävä vaikutus. Aluksi uudessa toimipisteessä tulee työskentelemään 3-4 henkilöä, jatkossa mahdollisesti enemmänkin. Yrityksemme turvajärjestelmäasentajat ovat käytettävissä myös Huittisissa, ja Putajassa toimivan keskusvalvomon työntekijät toimivat etäyhteyksien kautta asennustukena, sanoo Hujo.

Ajan hermoilla oleva IT-yritys huomioi toiminnassaan ympäristöasiat.

Putajan toimipisteeseen asennettiin aurinkopaneelit viime keväänä. Nyt tiloissa toimivat IT-keskusvalvomo ja palvelinsali saavat sähköenergiansa auringosta.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Jouni Hujo, jouni.hujo@jhcomputer.fi p. 020 1210 701

Lue lisää asiakaslehdestämme, jossa kerrotaan lisää DG JH Computerin toiminnasta.