Hyvään reppuun kannattaa panostaa

Ergonomisesti hyvä reppu istuu hartioista, mukailee selkää ja sen olkahihnat ovat pehmustetut ja säädettävät. Jos repussa kuljetetaan paljon ja painavaa tavaraa, jakautuu hyvin istuvassa repussa paino niin, ettei se kuormita yksittäistä aluetta liikaa.

Istuvuuden lisäksi materiaali on tärkeä: selkää vasten jämäkän, mutta pehmeän takaosan tulisi myös mahdollistaa myös ilmankierto. Liian tiivisti selkää vasten istuva reppu hiostaa ja on epämukava. Yksinkertaisesti sanottuna: kun laitat hyvä repun selkääsi, se tuntuu kaikin puolin mukavalta.

Kierrätysmuovista tehty ergonominen reppu

Targuksen ECOSMART® Balance -sarjan reput on suunniteltu ajatellen käyttäjän ergonomiaa. Ne ovat kevyitä, istuvat selän tukipisteissä ergonomisesti ja reppu on helppo pakata niin, että paino jakautuu tasaisesti. Sarjan reput on valmistettu polyesterikankaasta, jonka valmistusmateriaalina on käytetty kierrätysmuovipulloja. EcoSmartin valitessasi pienennät hiilijalanjälkeäsi, mutta mikä parasta valitset ergonomiasi kannalta hyvän repun ja laukun, jolla on rajoitettu elinikäinen takuu.