Jaa sisältö

HP:n tulostustarvikkeet on suunniteltu ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen.

Luota alkuperäisiin HP-kasetteihin, jotta saat aikaan ansaitsemasi vaikutelman. Vaihtoehdot uskottelevat olevansa ympäristöystävällinen valinta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa jotain ihan muuta. Alkuperäiset HP-kasetit on suunniteltu tuottamaan parhaita tuloksia yhdessä tulostimesi kanssa.  Lisätietoja on osoitteessa hp.com/recycle.


Miksi alkuperäiset HP:n tarvikkeet säästävät ympäristöä?

HP valmistaa käyttämällä kierrätettyä sisältöä

HP kierrättää kasettinsa suljetussa kierrätysprosessissa. HP Planet Partners -ohjelman kautta kierrätetyt kasetit käytetään uusien HP-kasettien raaka-aineena.

Laadukas tulostus vähentää hävikkiä

HP-kasetit tuottavat luotettavan tulostuslaadun. Tulostat sivuja uudelleen harvemmin ja jätettä syntyy vähemmän. ¹ Pilalle menneet sivut ovat suurin osan tulostamisen ympäristövaikutuksesta

HP tarjoaa maksutonta ja kätevää kierrätystä

HP Planet Partners -kierrätysohjelman ansiosta alkuperäiset HP-kasetit voi palauttaa maksutta ja helposti. Se auttaa vähentämään tulostamisen ympäristövaikutusta. ¹ ²

HP:n valmistus vaikuttaa ympäristöön vain vähän

HP on saanut palkintoja hiilijalanjäljen pienennystavoitteiden saavuttamisesta liiketoiminnassaan ja toimitusketjuissaan, toimittajat mukaan lukien.

 

Säästät 25 €

kun ostat kaksi alkuperäistä HP 17 - tai HP 26 -värikasettia

Katso kampanjatuotteet

Lisätietoja kampanjasta

 

Palauta värikasettisi

On olemassa kolme helppoa tapaa palauttaa käytetyt HP-värikasetit:

Yksittäiset palautukset: Palauta värikasetti tulostetulla palautustarralla varustettuna tai palautuskuoressa.

Useiden värikasettien palautukset: Käytä keräyslaatikoita - toimitus ja nouto sisältyvät palveluun ja sen voi tilata verkosta.

Palautus HP-jälleenmyyjien kautta: Toimita värikasetit HP-jälleenmyyjälle.

Palautuskuoret ja keräyslaatikot voi tilata osoitteesta hp.com/recycle.

Mitä käytetyille värikaseteille sitten tapahtuu?

 

 

 

¹ 2016 Four Elements Consultingin LCA-tutkimuksessa, tilaajana HP, verrattiin alkuperäisiä HP 80A ja 83A mustia tulostuskasetteja ja joukkoa uudelleentäytettyjä vaihtoehtoja kahdeksan ympäristövaikutusluokan osalta. Lisätietoja on osoitteessa hp.com/go/EMEA-LJLCA-2016. LCA:n tekemässä SpencerLab 2016 -tutkimuksessa, tilaajana HP, verrattiin alkuperäisiä HP LaserJet -tulostuskasetteja kuuteen muuhun kuin HP:n valmistamaan EMEA-alueella myytävään tulostuskasettimerkkiin. Lisätiedot: spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-RM2016.pdf.

² Ohjelman saatavuus vaihtelee. Lisätietoja on osoitteessa hp.com/recycle.

© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Jaa sisältö