Pieni vaiva, suuri vaikutus.

Ostamalla alkuperäisiä HP tarvikkeita varmistat, että voit kierrättää käytetyt tuotteet helposti ja säästät myös luontoa. HP –värikasettien kierrätys onnistuu vaivattomasti ilmaisen HP Planet Partners -ohjelman avulla. 

Lue lisää HP Planet Partners –kierrätysohjelmasta osoitteessa hp.com/recycle ja täältä.

Kierrätä käytetyt värikasetit – se on helppoa, ilmaista ja vastuullista.

HP:n Planet Partners -ohjelma tarjoaa helpon, ilmaisen ja vastuullisen tavan palauttaa ja kierrättää tyhjät, alkuperäiset HP värikasetit.

HP Planet Partners -ohjelma on ensimmäinen vaivaton ja maksuton järjestelmä, jonka kautta asiakkaat voivat

palauttaa ja kierrättää käytettyjä, alkuperäisiä HP värikasetteja ISO 14001 -sertifioitujen toimintojen kautta.

Planet Partners -ohjelmalla HP takaa, ettei sen tulostuskasetteja koskaan käytetä tai myydä uudelleen tai toimiteta kaatopaikalle.

Vähennä ympäristön kuormittamista – laadusta tinkimättä.

HP valmistaa värikasetteja, jotka takaavat erinomaisen tulostusjäljen ja säästävät ympäristöä. Alkuperäiset HP värikasetit varmistavat verrattoman suorituskyvyn ja lopputuloksen, ja ne ovat muutenkin viisas valinta.

HP on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksia tuotekehityksen jokaisessa vaiheessa. Tämä kattava, kokonaisvaltainen lähestymistapa keskittyy luonnonvarojen säilyttämiseen tuotekehityksen, tuotannon ja käytön aikana ja luo samalla enemmän kierrätysmahdollisuuksia. HP’s Design for Environment (DfE) -ohjelma takaa, että HP:n tulostuskasetit on suunniteltu ympäristö huomioiden.

Käytetyistä kaseteista ja muista kierrättämistäsi muoveista syntyy uusia HP-kasetteja. Planet Partners –ohjelman avulla 25 vuoden aikana kertyneistä 682 miljoonasta kierrätettyä HP-kasetista (60 maasta) on syntynyt 3 miljardia uutta tulostuskasettia.

80 % HP:n alkuperäisistä mustekaseteista sisältää kierrätysmateriaalia.

100 % HP:n alkuperäisistä mustekaseteista sisältää kierrätysmateriaalia.

Miksi osallistuminen kannattaa?

Se on ilmaista – Halutessasi tilata palautusmateriaaleja, joiden postimaksu on valmiiksi maksettu, täytä HP:n sivuilla oleva lomake (täältä). Materiaalit toimitetaan sinulle maksutta, ja voit käyttää niitä käytettyjen HP-mustesuihkukasettien ja LaserJet-kasettien palauttamiseen kierrätettäviksi postitse.

Se on helppoa – kierrätykseen tarvitsemasi resurssit ovat saatavilla verkosta. 

Se on vastuullista – Mitään alkuperäisiä HP-kasetteja, jotka on palautettu HP Planet Partners -ohjelman välityksellä, ei koskaan lähetetä kaatopaikalle eikä HP koskaan täytä uudelleen tai myy uudelleen kasetteja. 

Yhdessä tekemisellä ja pienillä teoilla on suuri merkitys.